Revive Adserver v4.0 uitgebracht

Revive Adserver logoHet team van het Revive Adserver project team heeft versie 4.0 van de gratis open source ad server software uitgebracht.

Deze belangrijke nieuwe versie bevat een aantal opvallende uitbreidingen en verbeteringen, waaronder:

  • Revive Adserver werkt nu met PHP7+, zonder de noodzaak voor een ingewikkelde configuratie van de koppeling tussen PHP en MySQL.
  • De functionaliteit voor targeting van specifieke operating systems en browsers is bijgewerkt zodat nu de actuele versies van beide voorhanden zijn, en de snelheid van vertoning van advertenties bij gebruik van deze targeting opties is significant verbeterd.
  • Ter ondersteuning van het gebruik van HTML5 banners na de afschaffing van Flash, is de maximale afmeting van het HTML banner veld vergroot van 64 Kilo byte tot 16 Mega byte.

Bovendien zijn er talrijke kleine verbeteringen en foutoplossingen, plus patches voor 3 veiligheidsissues met een laag risico die onlangs zijn ontdekt.

Meer informatie over deze nieuwe versie is te vinden in het weblog bericht dat is geplaatst door het Revive Adserver open source project.

Oudere blogberichten:

Revive Adserver v3.2.4 uitgebracht

Revive Adserver v3.2.4 is nu beschikbaar. Het verhelpt diverse bugs die waren ontdekt in v3.2.3, en een paar nadere bugs die in de afgelopen weken waren aangemeld.

read more

Revive Adserver v3.2.2 uitgebracht – veiligheidsupdate

Revive Adserver v3.2.2 is nu beschikbaar. Deze versie verhelpt een aantal medium beveiligings-issues, die onlangs zijn ontdekt en gemeld aan het Revive Adserver Project team. Meer informatie over deze versie is te vinden in de blog post geplaatst door het Revive...

read more

Revive Adserver v3.2.1 uitgebracht

Het team van het Revive Adserver project team heeft versie 3.2.1 van de gratis open source ad server software uitgebracht. Dit is een bug fix release, die onder andere de volgende zaken oplost: Flash banners werken nu goed via de asynchronous tags die sinds v3.2.0...

read more