085 130 41 69 info@revive-adserver.nl

Revive Adserver v4.1 uitgebracht

Revive Adserver logoHet team van het Revive Adserver project team heeft versie 4.1 van de gratis open source ad server software uitgebracht.

Deze belangrijke nieuwe versie bevat een aantal opvallende uitbreidingen en verbeteringen, waaronder:

  • Revive Adserver maakt het nu mogelijk om HTML5 ads toe te voegen, direct vanuit user interface.
  • De “Delivery Limitations” functie heeft de nieuwe naam “Delivery Rules” gekregen, zodat het meer lijkt op andere bekende advertentie systemen, en om de werking duidelijker naar voren te laten komen.
  • Er is een nieuwe delivery rule toegevoegd die het mogelijk maakt om verzamelingen domein namen en host names als white list of black list in te stellen.
  • Als er wordt geklikt op een banner die gedeactiveerd is, of die hoort bij een campagne die niet meer actief is of verlopen is, dan wordt die klik niet geteld, en de bezoeker wordt niet doorgestuurd naar de landingspagina.

Bovendien zijn er talrijke kleine verbeteringen en foutoplossingen.

Meer informatie over deze nieuwe versie is te vinden in het weblog bericht dat is geplaatst door het Revive Adserver open source project.

Oudere blogberichten:

Revive Adserver v4.0 uitgebracht

Revive Adserver v4.0, nu beschikbaar, heeft een groot aantal verbeteringen, waaronder support voor PHP7, up to date en snellere targeting van operating systems en browsers, en support voor grotere HTML5 banners.

Lees meer

Revive Adserver v3.2.4 uitgebracht

Revive Adserver v3.2.4 is nu beschikbaar. Het verhelpt diverse bugs die waren ontdekt in v3.2.3, en een paar nadere bugs die in de afgelopen weken waren aangemeld.

Lees meer

Revive Adserver v3.2.2 uitgebracht – veiligheidsupdate

Revive Adserver v3.2.2 is nu beschikbaar. Deze versie verhelpt een aantal medium beveiligings-issues, die onlangs zijn ontdekt en gemeld aan het Revive Adserver Project team. Meer informatie over deze versie is te vinden in de blog post geplaatst door het Revive...

Lees meer