Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

In een recente weblog schreef ik over de voordelen van de Revive Adserver Single Page Call invocation code, waarmee de integratie van de advertenties op een site verbeterd kan worden. In dit artikel zal ik uitleggen wat de eenvoudigste maar ook de minst efficiënte manier is om deze techniek te implementeren.

Ik zal ook enkele van de nadelen van deze default implementatie behandelen. Dat is niet omdat ik het gebruik van single page call wil ontmoedigen, maar juist omdat ik het volgende artikel in deze serie alvast wil aankondigen waarin ik ga uitleggen hoe de experts het aanpakken.

Lees verder: Basis implementatie van Revive Adserver Single Page Call (Engelstalig).