Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

Voor de hosting van de Revive Adserver systemen van onze klanten hebben we op dit moment 2 volledig onafhankelijke platformen in gebruik. Het ene platform wordt gebruikt voor een van onze zeer grote klanten, op het andere platform staan de Revive systemen van de overige klanten (grote, middelgrote en kleine omgevingen).

In de komende paar weken worden op dit platform nog enkele klanten toegevoegd, en enkele bestaande klanten hebben uitbreidingen in de planning. Daarom hebben we ter voorbereiding alvast de verwerkingscapaciteit van dit tweede hostingplatform verhoogd. Dit houdt in dat het aantal zogenaamde ‘delivery nodes’ is verdubbeld.

Op de pagina ‘Revive Adserver hosting platform en techniek‘ staat een uitgebreide beschrijving van de architectuur van onze platformen, inclusief een ontwerptekening waarin te zien is wat de plaats is van de delivery nodes in deze opzet.

We zijn verheugd over het vertrouwen dat onze bestaande en nieuwe klanten in ons hebben. Het totale volume dat we voor het einde van 2010 in de planning hadden is medio oktober al bereikt, en het einde van de groei lijkt nog niet in zicht.