Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

Vanaf nu is de status van ons ad serving platform zichtbaar in real time op een live status dashboard verzorgd door onze partner Pingdom. De status page is te vinden op Status.PlatformIQ.com. Behalve de actuele status, zijn er ook rapportages over de situatie van de afgelopen maanden. Er moet wel bij gezegd worden dat Pingdom soms problemen rapporteert die niet gerelateerd zijn aan ons hosting platform. Internet connectivity problemen elders maken het voor de Pingdom probe servers op verweggelegen locaties soms lastig om met ons platform te verbinden. Dit wordt dan zichtbaar als een verstoring terwijl er eigenlijk niets aan de hand is.

Aanvullend op het live status dashboard, introduceren we ook een nieuw Twitter account dat gebruikt zal worden door de technici in ons operations center, op updates te versturen over actuele zaken. U kunt het Twitter account @StatusPltfrmIQ volgen om op de hoogte te blijven van onze technische status.