Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.
Schematische weergave van de architectuur van het Revive Adserver hosting platform

Schematische weergave van de architectuur van het Revive Adserver hosting platform

Nieuwe klanten van ons Revive Adserver hosting platform, maar ook bedrijven die overwegen om de hosting bij ons onder te brengen, vragen ons regelmatig om informatie en uitleg over de architectuur van ons systeem. Op de onlangs toegevoegde pagina over het ontwerp van ons Revive Adserver hosting platform staat een beschrijving van de uitgangspunten en de diverse onderdelen.

Maar ook als u overweegt uw eigen Revive Adserver systeem te gaan opzetten, dan kunt u misschien inspiratie opdoen door ons ontwerp te bestuderen.

Het uitgangspunt bij het ontwerp van ons hosting platform is geweest dat high volume en high availability gecombineerd moesten worden. Daarom is een architectuur ontwikkeld waarin alle onderdelen minimaal dubbel zijn uitgevoerd. De architectuur bestaat uit een aantal afzonderlijke lagen die elk een eigen specifieke taak hebben. Het schema laat zien hoe deze lagen en onderdelen met elkaar samenwerken.

Lees verder: Revive Adserver hosting platform en techniek