Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

Het zal voor sommige mensen als een verrassing komen, dat OpenX Technologies, Inc. op vrijdag 13 september heeft bekend gemaakt dat het ad serving product OpenX Source is verkocht aan een open source community project onder leiding van voormalig OpenX projectleider Andrew Hill. Een ander prominent lid van het nieuwe team is Matteo Beccati, voorheen senior ontwikkelaar bij OpenX, maar al bijna 15 jaar betrokken bij het project.

Revive AdserverTegelijkertijd krijgt de software een nieuwe naam:
Revive Adserver.

In het persbericht van OpenX staat:

OpenX has committed the product to a respected team and passionate supporters of the open source movement and the technology. They look forward to continuing to provide free ad serving technology to the large community for which this product has proven valuable.

Deze overdracht moet al enige tijd in voorbereiding zijn geweest, getuige het feit dat de broncode van Revive Adserver veel is aangepast en verbeterd in de afgelopen maanden op de Github open source community repository van Revive Adserver.

Ik ben heel enthousiast over dit nieuws omdat het betekent dat het open source product waar ik de afgelopen 10 jaren mee heb gewerkt een nieuw hoofdstuk krijgt, of zoals de nieuwe naam lijkt te impliceren, nieuw leven wordt ingeblazen.

Ik wil het nieuwe ontwikkel-team van harte feliciteren met dit nieuws, en ik zal mijn best doen om hen te ondersteuen en mijn bijdrage te leveren aan het project.