Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

Revive Adserver logoHet team van het Revive Adserver project team heeft versie 4.0 van de gratis open source ad server software uitgebracht.

Deze belangrijke nieuwe versie bevat een aantal opvallende uitbreidingen en verbeteringen, waaronder:

  • Revive Adserver werkt nu met PHP7+, zonder de noodzaak voor een ingewikkelde configuratie van de koppeling tussen PHP en MySQL.
  • De functionaliteit voor targeting van specifieke operating systems en browsers is bijgewerkt zodat nu de actuele versies van beide voorhanden zijn, en de snelheid van vertoning van advertenties bij gebruik van deze targeting opties is significant verbeterd.
  • Ter ondersteuning van het gebruik van HTML5 banners na de afschaffing van Flash, is de maximale afmeting van het HTML banner veld vergroot van 64 Kilo byte tot 16 Mega byte.

Bovendien zijn er talrijke kleine verbeteringen en foutoplossingen, plus patches voor 3 veiligheidsissues met een laag risico die onlangs zijn ontdekt.

Meer informatie over deze nieuwe versie is te vinden in het weblog bericht dat is geplaatst door het Revive Adserver open source project.