Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

Revive Adserver logoHet team van het Revive Adserver project team heeft versie 4.1 van de gratis open source ad server software uitgebracht.

Deze belangrijke nieuwe versie bevat een aantal opvallende uitbreidingen en verbeteringen, waaronder:

  • Revive Adserver maakt het nu mogelijk om HTML5 ads toe te voegen, direct vanuit user interface.
  • De “Delivery Limitations” functie heeft de nieuwe naam “Delivery Rules” gekregen, zodat het meer lijkt op andere bekende advertentie systemen, en om de werking duidelijker naar voren te laten komen.
  • Er is een nieuwe delivery rule toegevoegd die het mogelijk maakt om verzamelingen domein namen en host names als white list of black list in te stellen.
  • Als er wordt geklikt op een banner die gedeactiveerd is, of die hoort bij een campagne die niet meer actief is of verlopen is, dan wordt die klik niet geteld, en de bezoeker wordt niet doorgestuurd naar de landingspagina.

Bovendien zijn er talrijke kleine verbeteringen en foutoplossingen.

Meer informatie over deze nieuwe versie is te vinden in het weblog bericht dat is geplaatst door het Revive Adserver open source project.