Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

Revive Adserver logoOp 13 september 2014 vierde de leader van het Revive Adserver project team Andrew Hill de eerste verjaardag van het project met zijn blog post getiteld Revive Adserver – One Year On…. Hij kijkt terug op de periode waarin het project tot leven kwam in de eerste helft van 2013, hoe het team daarna groeide en zich voorbereidde op de officiële lancering op 13 september 2013, en wat er daarna gebeurde.

Actieve Revive Adserver installaties op 13 september 2014

Actieve Revive Adserver installaties op 13 september 2014

Een paar dagen later publiceerde ik een artikel over de groei van het aantal geïnstalleerde systemen in het eerste jaar. Op de dag van de lancering was dat nog nul, en 6 maanden later waren er al 2.500 bekende actieve installaties. Nogmaals 6 maanden later konden we melden dat er nu al minstens 4.567 bekende actieve Revive Adserver installaties zijn in de hele wereld. Ik denk dat dit een geweldige prestatie is voor een klein team dat vrijwel geen marketing budget heeft. Felicitaties voor het hele project team en voor de community!