Erik Geurts is een van de meest ervaren Revive Adserver consultants van Nederland. Hij is ook lid van het open source project team dat de software verder ontwikkelt.

Vanaf het moment dat OpenX Source v2.8 in april 2009 werd uitgebracht, konden ontwikkelaars plugins maken om de functionaliteit van de software uit te breiden. Het idee is vrij eenvoudig, maar toch is er nog geen grote stroom aan plugins op de markt gekomen.

Het team van AdserverPlugins.com wil daar verandering in brengen door gratis plugins uit te brengen waarmee dit idee gedemonstreerd wordt, en door plugins te gaan ontwikkelen voor betalende klanten. Ook wil men fungeren als platform voor andere ontwikkelaars, waar ze hun plugins kunnen promoten (zowel gratis als betaalde), door de website ook voor hen open te stellen. Kort gezegd: Ze willen het plugin concept van Revive Adserver (voorheen OpenX Source) onder de aandacht brengen en stimuleren.

Meer informatie is te lezen in de blog post Kick Starting the OpenX Plugin Ecosystem op AdserverPlugins.com.

statistics-as-graphs-hp-buttonDe eerste gratis plugin is inmiddels al beschikbaar, deze laat de statistieken zien als grafieken.