Revive Adserver hosting

Revive Adserver hosting

Revive Adserver logoAls u Revive Adserver wilt gebruiken voor uw bedrijf, dan is het van belang om een betrouwbare hosting-provider in te schakelen.

Wij bieden Revive Adserver hosting aan op een platform dat is ontworpen om een hoge betrouwbaarheid te combineren met redelijke kosten. Omdat er meerdere klanten (kleine en grote) gebruik maken van dit platform, kunnen alle klanten profiteren van de schaalvoordelen van het hele platform.

U kunt hieronder direct informatie aanvragen over het hosten van uw Revive Adserver systeem door Revive-Adserver.nl, maar u kunt ook eerst enkele referenties en een uitgebreide beschrijving van ons hosting platform lezen.

Revive Adserver hosting informatie aanvragen

  • Welke ad server gebruikt u op dit moment?
  • Hoeveel impressies heeft u (ongeveer) per maand?
  • Wij sturen een ontvangstbevestiging naar dit e-mail adres.
  • In eerste instantie ontvangt u informatie per e-mail, maar als dat nodig is zullen wij u eerst bellen om uw situatie nader af te stemmen.
  • Vermeldt eventuele details die relevant zijn voor uw situatie.


Opzet van ons Revive Adserver hosting platform

hosting-platform-architectuur-schema

Schematische weergave van de architectuur van het Revive Adserver hosting platform

We hebben een Revive Adserver hosting platform ontwikkeld dat zorgt voor een uitstekende performance en tegelijkertijd een zeer hoge betrouwbaarheid. Alle essentiële onderdelen van het platform zijn dubbel uitgevoerd, zodat een storing aan een apparaat altijd kan worden opgevangen.

We hebben gezorgd voor een grote verwerkingscapaciteit die we bovendien heel snel kunnen uitbreiden als dat nodig is.

Lees verder: Beschrijving van de technische opzet van het Revive Adserver hosting platform.